meet our artists

interview with peet

Ik vond tattoos rond mijn 10e al fascinerend, dit kwam mede omdat mijn oom er aardig wat had op zijn armen (zeeman tattoos)

 

Op mijn 13e heb ik mijn eerste tattoo laten zetten, op de kaap in r’dam. Dit was

bij tattoo Jack. Dit was iets wat mijn ouders niet echt konden waarderen 😉

Mijn ouders hebben altijd achter mij gestaan, in mijn keuzes wat betreft werk. Vrienden vonden het leuk, was ook makkelijk met oefenen op hun.

 

Mijn gemiddelde werkdag bestaat het meest uit tatoeëren tijdens openingstijden. Als mijn leerling er niet is, ben ik ook telefoniste, koffie juffrouw en entertainer. Daarna is het meestal nog tekenen voor komende projecten.

Heb niet echt één bepaalde stijl die ik alleen maar doe, heb een brede klantenkring dus heb vanaf dag één geprobeerd zoveel mogelijk stijlen onder de knie te krijgen. Alhoewel ik wel mijn voorkeuren heb.

South Pacific, frans Polynesisch en dat soort stijlen probeer ik zo weinig mogelijk te doen. Dit omdat ’t mij niet echt ligt, maar hiervoor hebben we op woensdag en donderdag Leon Bleije van All Black Tattoo zitten, hij is gespecialiseerd is in deze stijlen.

 

Ja, een paar rugstukken. Sleeves en benen die nog vol moeten.

 

Mijn vader, maar dat gaat niet gebeuren denk ik.

 

Die maken we allemaal wel eens mee. Heb bijvoorbeeld wel eens een klant binnen gehad voor een tattoo. Die vroeg ook of ik een bestaande kon opknappen. Toen ze die liet zien zei ik “ziet er niet uit, wie heeft die gezet?” Waarop ze antwoorde “jij” hahaha. Heb toen gezegd dat ik blij was dat ze er was, zodat ik m nog even “gratis” mooi kon maken.

 

 

 

Ja, maar dat zijn denk ik ook de bekendere artiesten waar de meeste wel naar kijken als “inspiratie”

 

 

 

Doe dit jaar alleen nog de Brussel conventie.

 

Niet tegen te houden, vind ‘t kut maar er is toch geen houden meer aan.

 

Ja, tekenen voor klanten. Maar dat neemt zoveel tijd in beslag, dat tekenen en schilderen ‘just for fun’ er bijna niet van komt.

 

......

coming soon