Informatie

InkAddicts Tattoo is al bijna 20 jaar een begrip als het gaat om kwaliteit en veilig tatoeëren. 

Wij werken volgens de richtlijnen van de GG&GD.

sinds 2001

InkAddicts Tattoo is al bijna 20 jaar een begrip als het gaat om kwaliteit en veilig tatoeëren. Wij werken volgens de richtlijnen van de GG&GD. Voor het tatoeëren maken wij gebruik van steriel verpakte disposables (wegwerpmaterialen). De inkt die wij gebruiken voldoet aan alle gestelde eisen.

 • Er wordt bij ons alleen op afspraak gewerkt, ook voor kleinere tattoo’s.
 • Ook is er een zeer grote keuze aan ontwerpen aanwezig, maar je kan natuurlijk ook je eigen ontwerp meenemen.
 • We kunnen ook speciaal voor jou een ontwerp maken.
 • Oude tattoos kunnen opgeknapt of gecoverd worden. Daarvoor zal je wel eerst langs moeten komen, zodat wij kunnen kijken naar wat mogelijk is .
 • Wij werken 100% steriel.
 • Alles is verpakt en gesteriliseerd.

Huisregels

Om het voor onze werknemers en voor onze klanten zo veilig mogelijk te houden, hanteren wij een aantal huisregels:

 • Geen kleine kinderen tijdens het tatoeëren meenemen.
 • Cliënten onder invloed van alcohol en/of drugs worden geweigerd.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan.
 • Eten, drinken en roken is niet toegestaan in de studio.
 • Neem niet je hele vrienden-of familiekring mee i.v.m. de beperkte ruimte.
 • Mobiele telefoons dienen uit te staan (of op stil).
 • Iedere cliënt moet een toestemmingsformulier invullen. Ook zullen we, indien nodig, een kopie van uw geldig legitimatiebewijs maken, dit voor onze boekhouding en regels GGD.
 • Het is niet toegestaan om een kopie te maken van ontwerpen die in onze studio ontworpen zijn of ter bezichtiging worden aangeboden.
 • Wij vragen voor het zetten van een kleine tattoo een aanbetaling van 50 euro. Voor een grotere tattoo betaald u 150 euro aan.  Als u door wat voor reden dan ook afzegt, plannen wij in overleg een nieuwe afspraak in.
 • Niet 48 uur van te voren de tattoo-afspraak afzeggen of niet op komen dagen = aanbetaling kwijt.
 • De cadeaubon is NIET inwisselbaar voor contant geld.
 • Wij zetten geen tattoo’s onder de 16 jaar! Dit om eventuele teleurstellingen op een latere leeftijd te voorkomen.
 • Contant betalen is gewenst.

 

In verband met de drukte met afspraken, wordt er op zaterdag voorlopig niet meer gewerkt zonder afspraak. Voor kleine tattoo’s zal dus ook een afspraak gemaakt moeten worden.

Er wordt door ons NIET meer gepierced!

Nazorg Tatoeage

InkAddicts kan helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het optreden van infecties, uitvloeien van inkt, schade aan kleding, problemen in de geneesperiode of enig ander letsel na het zetten van de tatoeage. Uiteraard wordt door ons zorg gedragen voor zodanige omstandigheden in onze praktijkruimte dat infectiegevaar zo klein mogelijk wordt gehouden. Het is echter aan u zorg te dragen voor een goede nazorg. Raadpleeg bij iedere infectie in elk geval een arts of InkAddicts. Wij zetten tatoeages vanaf 16 jaar en ouder en werken volgens de  richtlijnen van de GGD.

*  De tatoeage is net gezet, de folie kunt u minimaal 3 uur. laten zitten. Mocht u langer onderweg zijn is dit geen enkel probleem, u kunt het verband langer laten zitten.

*  Was altijd uw handen met een ongeparfumeerde desinfecterende zeep voor u aan de tatoeage komt.

*  Als u de folie eraf haalt, moet u de tatoeage met wat lauw water wassen en voorzichtig droogdeppen. U hoeft de tatoeage niet meer af te dekken met een verband.

*  U dient de geadviseerde zalf (Bepanthen) twee keer per dag dun op de tatoeage te smeren. Was altijd uw handen voor u de zalf aanbrengt.

*  gebruik absoluut geen wonddesinfectiemiddelen zoals Sterilon ® of Betadine ® op de wond.

*  Gebruik ongeparfumeerde zeep of medical zeep tijdens het douchen. Voor het slapen gaan moet u ook wat zalf aanbrengen.

*  Mocht u rode pukkeltjes rond de tatoeage krijgen, dan bent u misschien overgevoelig voor de zalf. Neem dan contact met ons op.

*  Let op, een tatoeage is een schaafwond en moet ook zo behandeld worden. Er kunnen korstjes op de tatoeage komen die 2 tot 3 weken kunnen blijven zitten. Krabbel er niet aan!, indien het jeukt probeer voorzichtig te wrijven.

*  De eerste avond zou de tatoeage eventueel kunnen afgeven, dit is volstrekt normaal. Houdt daar rekening mee en draag een schoon T-shirt.

*  U dient extra oplettend te zijn als u werkt met voedselwaren, dit i.v.m. bacteriën. Let u er dan vooral op dat u met schone handen aan de tatoeage zit en schone kleren draagt.
Ook met dieren dient u hier rekening mee te houden.

*  Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater).

*  De eerste twee weken moet u de tatoeage afdekken als u onder de zonnebank gaat. Wij adviseren om niet onder de zonnebank te gaan deze eerste 2 weken

*  In de zomer moet u de tatoeage zeker 2  tot 3 weken goed insmeren met een zonnebrand crème mocht u toch de zon in gaan.

*  Let op dat u geen wollen kleding direct op uw tatoeage draagt na het zetten; er kunnen hierdoor haartjes in de tatoeage gaan kleven.

*  De tatoeage ziet er na 3 weken al goed  genezen uit, maar houdt er rekening mee, dat het 2 maanden duurt voordat de huid helemaal hersteld is. Mocht het toch gebeuren, dat uw tatoeage bijgekleurd moet worden, dan kunt u altijd contact met ons op nemen binnen 2 maanden voor controle.

* Eventuele wijzigingen/aanvullingen door de GGD, worden u mondeling medegedeeld.

*  Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen, kleurverandering van de wond of pijn altijd contact op met de huisarts.

Extra aandacht:
Grote voet-enkel-pols tatoeages kunnen de dagen na het tatoeëren opzwellen en beurs raken. U dient bij thuiskomst (indien dit zichtbaar is) de tatoeage koud te houden (afspoelen onder de koude kraan) en omhoog te houden. In de periode  dat de tatoeage opgezwollen is, dient u er geen zalf op te smeren omdat de wond niet afgesloten mag worden, zodoende kan de zwelling slinken

0
Tevreden klanten
0 +
Jaar ervaring
0 +
Geweldige artists
0
Volgers